06 30750668 info@dezentuin.nl
Vrouw laat haar buik zien

Access Body Process®

De mooiste oplossing om je lichamelijke klachten te verhelpen.

Energetisch Lichaamswerk

Energetisch Lichaamsbehandeling

Onverklaarde klachten

Heb jij last van lichamelijke klachten en lijkt er maar geen verbetering in te komen? Een Access Body Process® behandeling is een mooie oplossing om je lichamelijke klachten te verhelpen. Access Body Process® is een methode van energetisch lichaamswerk die ontworpen is om je te ontdoen van blokkades, trauma’s en andere ongemakken. Ervaringen uit het verleden worden in je lichaam opgeslagen. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan.

twee handen vormend een hartje op een blote buik

Hoe werk het?

Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen en een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit de verandering aan te gaan die je graag wilt creëren. Door blokkades, trauma en beperkingen op te lossen, ontstaat er heling in het lichaam en keren de cellen weer terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. Deze hands-on processen bieden het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan stromen.

Access Body Processen

De processen helpen je lichaam terug te komen in zijn oorspronkelijke functionaliteit, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt ondersteund. De energie is de natuurlijke energie die overal in het universum te vinden is.

 

Deze processen helpen bij:

  • Het terugdraaien van blessures, trauma’s en littekenweefsel onder de huid
  • Het verbeteren van het gezichtsvermogen
  • Het verjongen van de huidcellen
  • Het versterken van het immuunsysteem
  • Het versterken van de spijsvertering
  • Het verwerken van trauma’s
  • Het verwerken van verslavingen, zoals drugs of alcohol
Vrouw laat haar buik zien

That’s the most important aspect of this. You’ve got to be willing to ask the question and go beyond your limited beliefs. The only way you’re going to go beyond what you believe is by asking a question.

Energetische behandeling

Natuurlijke lichaamsproces

Access Body Processing is een vorm van energetisch lichaamswerk die anders werkt dan Reiki, acupunctuur of acupressuur. Door een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit de verandering aan te gaan en lichamelijke klachten in de vorm van een beperking, ongemak, blokkade of trauma op te lossen. Daardoor kan heling in het lichaam ontstaan en de cellen kunnen weer terugkeren naar hun oorspronkelijke functionaliteit. Deze hands-on processen bieden het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan stromen.

Duur behandeling

75 minuten

120 minuten incl. voor – en nagesprek

Investering in jezelf

1 sessie voor € 88,-

Say yes to new adventures

Boek nu een gratis intake-gesprek

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven! Investeren in jezelf is het meest waardevolle geschenk dat je jezelf kunt geven. Wees de bron van verandering die je in jouw leven wilt zien! Geef jezelf toestemming en plan nu een intakegesprek bij De Zentuin en kijk wat ik voor jou kan betekenen.

Agenda
Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:
9:00 - 18:00

Zaterdag:
14:00 - 17:00

Kvk

65960149

Adres

PLEIN 2
J. Homan van der Heideplein 2
3604 DK Maarssen

E-book: Eerste hulp STRESS kit

Download gratis mijn 22 Gouden tips om je stress onder controle te krijgen!