06 30750668 info@dezentuin.nl

Access Bars®

Stressvrij

Iedereen heeft wel eens stress op het werk. Dat is op zich niet erg. Werkstress is zelfs goed, vanwege de adrenaline die vrij komt om te presteren. Maar iemand die continu stress ervaart, kan lichamelijke of psychische klachten krijgen en ziek worden. Letterlijk. En dat kan grote gevolgen hebben.

drukke man op zijn laptop

Een werknemer met een burn-out is volgens ArboNed gemiddeld maar liefst 8 maanden uitgeschakeld. Werkstress is ook de grote oorzaak van psychisch verzuim. Een kwart van het langdurig psychisch verzuim is stress gerelateerd. Dit percentage stijgt jaarlijks. Stress wordt voor een werknemer vaak te veel zodra de spanning op verschillende gebieden oploopten hij de controle verliest over het werk, thuis, of op financieel gebied. De balans tussen werk en privé raakt verstoord. Een professionele Access Bars® sessie biedt een krachtige en simpele oplossing om werkstress te verminderen en de werknemer te beschermen tegen psychische klachten. Werknemers die weten waar ze energie van krijgen en die energiebronnen blijven benutten, gaan anders om met de ervaren werkdruk.

icone oog

Herkent u dit?

 • Uw werknemer is vaker ontevreden en sneller geïrriteerd dan anders
 • Uw werknemer voelt zich moe en heeft een steeds lagere productiviteit
 • Uw werknemer wordt steeds cynischer over de werkdruk of werkactiviteiten
 • Uw werknemer heeft veel moeite met veranderingen
 • Uw werknemer heeft steeds meer lichamelijke klachten
 • Uw werknemer toont weinig motivatie
 • Uw werknemer meldt zich vaker ziek
drukke man op zijn laptop

Biedt uw werknemers een diep moment van ontspanning gedurende de dag. Een Stressvrij Access Bars® sessie geeft een diep gevoel van ontspanning waardoor het gemakkelijker wordt om dit gevoel op te roepen gedurende een werkdag. Ook wordt hiermee energie en veerkracht gestimuleerd. Medewerkers voelen zich na een sessie volledig uitgerust en krijgen meer ruimte in hun hoofd. Daardoor zijn ze in staat beter te functioneren en effectiever te gaan werken!

Energetisch Lichaamsbehandeling

Andere Aanpak met Access Bars®

Access Bars® is een effectieve en ontspannende methode om lichamelijke, mentale en emotionele klachten te verhelpen en te verlichten maar helpt ook preventief om klachten te voorkomen. Access Bars® verwijdert oude ballast moeiteloos met behulp van 32 unieke drukpunten op het hoofd. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, belemmerende overtuigingen, emoties en overwegingen die in alle levens zijn opgeslagen. Het maken van andere keuzes wordt hierdoor een stuk gemakkelijker!

Bij De Zentuin kunt u een abonnement afnemen om met een bepaalde frequentie op kantoor bezocht te worden voor de medewerkers die hieraan behoefte hebben. Als medewerker kun je online zelf een afspraak plannen voor een Stressvrij Access Bars® sessie op kantoor op het moment dat dit het beste uitkomt.

Het ziekteverzuim onder werknemers van bedrijven en overheid is in het derde kwartaal van 2022 naar 0,5 % gestegen. Het verzuim was voor het laatst zo hoog in een derde kwartaal in de jaren 2000 en 2001. In dezelfde periode van 2021 was het verzuim 4,6%.

tevreden blije vrouw

Doorbraak Trajecten

De Zentuin biedt korte en effectieve Breakthrough trajecten aan, waarin verschillende methodes en technieken worden gecombineerd voor een doeltreffend resultaat en een betere balans tussen werk en privé.

Ik luister uw werknemer met een open hart en ik ben ordeel loos, omdat we allemaal lerend zijn en ik geloof in de veerkracht van elke mens. Ik help uw medewerker stap voor stap om zijn algehele welzijn te verbeteren, de controle over zijn eigen leven terug te winnen en zijn dagelijske functioneren weer op het oude niveau te brengen.

Medewerkers voelen zich na een traject volledig uitgerust en krijgen meer ruimte in hun hoofd. Daardoor zijn ze in staat beter te functioneren en effectiever te gaan werken! Klachten als pijn, spanning, stress, vermoeiheid, slapeloosheid en depressie kunnen verminderen en zelfs verdwijnen.

Ik bied ook persoonlijk advies aan over gezondheid, relaties en persoonlijke groei.

Als medewerker kun je online zelf een afspraak plannen bij De Zentuin op het moment dat dit het beste uitkomt.

• Traject 1. Balans met jezelf

• Traject 2. Stress en burn-out

• Traject. Rouw en verlies

icone oog

Wat levert het uw werknemers op?

 • Diepe ontspanning
 • Ruimte en innerlijke rust
 • Loslaten van oude ballast
 • Vermindering van lichamelijke klachten
 • Energie, plezier en lichtheid in het leven!
 • Betere balans tussen werk en privé
icone oog

Wat levert het u op?

 • Gemotiveerde en enthousiaste werknemers
 • Positieve en ontspannen sfeer op kantoor
 • Minder verzuim op kantoor
 • Meer resultaat en productiviteit
Goede sfeer op kantoor

Duur behandeling

30 minuten

Investering in uw werknemer

1 sessie voor € 44,-

jing jang

Strippenkaart

3 sessies voor € 120,-
5 sessies voor € 190,-

jing jang

Breakthrough trajecten

Op aanvraag

Duur per sessie: ± 120 minuten

kantoor

Boek nu een gratis intake-gesprek

Personeel is de belangrijkste voorwaarde voor succes! Investeren in uw werknemers is het meest waardevolle geschenk dat u uzelf kunt geven. Wees de bron van verandering die u in uw leven wilt zien! Geef uzelf toestemming en plan nu een intakegesprek bij De Zentuin en kijk wat ik voor u en uw werknemers kan betekenen.

witte pagina met pen
Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:
9:00 - 18:00

Zaterdag:
14:00 - 17:00

Kvk

65960149

Adres

PLEIN 2
J. Homan van der Heideplein 2
3604 DK Maarssen

E-book: Eerste hulp STRESS kit

Download gratis mijn 22 Gouden tips om je stress onder controle te krijgen!