06 30750668 info@dezentuin.nl

Access Bars®

Stressvrij

Iedereen heeft wel eens stress op het werk. Dat is op zich niet erg. Werkstress is zelfs goed, vanwege de adrenaline die vrij komt om te presteren. Maar iemand die continu stress ervaart, kan lichamelijke of psychische klachten krijgen en ziek worden. Letterlijk. En dat kan grote gevolgen hebben.

Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld maar liefst 8 maanden kwijt volgens de ArboNed. Werkstress is ook de grote oorzaak van psychisch verzuim. Een kwart van het langdurend psychisch verzuim is stress gerelateerd. Dit percentage stijgt jaarlijks. Stress wordt voor een werknemer vaak te veel zodra de spanning op verschillende gebieden oploopt, en hij de controle verliest op het werk, thuis, of op financieel gebied. De balans tussen werk en privé raakt verstoord. Een professionele Access Bars® sessie biedt een krachtige en simpele oplossing om werkstress te verminderen en de werknemer te beschermen tegen psychische klachten. Werknemers die weten waar ze energie van krijgen en die energiebronnen blijven benutten, gaan anders om met de ervaren werkdruk.

icone oog

Herkent u dit?

 • Uw werknemer is vaker ontevreden en sneller geïrriteerd dan anders
 • Uw werknemer voelt zich moe en heeft een steeds lagere productiviteit
 • Uw werknemer wordt steeds cynischer over de werkdruk of werkactiviteiten
 • Uw werknemer heeft veel moeite met veranderingen
 • Uw werknemer heeft steeds meer lichamelijke klachten
 • Uw werknemer toont weinig motivatie
 • Uw werknemer meldt zich vaker ziek
witte pagina met pen

Bied uw werknemers een diep moment van ontspanning gedurende de dag. Een Stressvrij Access Bars® sessie geeft een diep gevoel van ontspanning waardoor het makkelijker wordt om dit gevoel op te roepen gedurende een werkdag. Ook wordt hiermee energie en veerkracht gestimuleerd. Medewerkers voelen zich na een sessie volledig uitgerust en krijgen meer ruimte in hun hoofd. Daardoor zijn ze in staat beter te functioneren en effectiever te gaan werken!

Energetische behandeling

Andere Aanpak

Access Bars® is een krachtige en effectieve methode om lichamelijke, mentale en emotionele klachten te verhelpen en verlichten maar helpt ook preventief om klachten te voorkomen. Access Bars® verwijdert je oude ballast moeiteloos met behulp van 32 unieke drukpunten op je hoofd. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, belemmerende overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Het maken van andere keuzes worden hierdoor een stuk makkelijker!

Bij de Zentuin kunt u een abonnement afnemen om met een bepaalde frequentie op kantoor langs te komen voor de medewerkers die hier behoefte aan hebben. Als medewerker kun je online zelf een afspraak plannen voor een Stressvrij Access Bars® sessie op kantoor op het moment dat dit het beste uitkomt. Naast Access Bars® sessies biedt De Zentuin ook persoonlijk advies aan over gezondheid, rouwverwerking en persoonlijke groei.

icone oog

Wat levert het uw werknemers op?

 • Diepe ontspanning
 • Ruimte en innerlijke rust
 • Loslaten van oude ballast
 • Vermindering van lichamelijke klachten
 • Energie, plezier en lichtheid in het leven!
 • Betere balans tussen werk en privé
icone oog

Wat levert het u op?

 • Gemotiveerde en enthousiaste werknemers
 • Positieve en ontspannen sfeer op kantoor
 • Minder verzuim op kantoor
 • Meer resultaat en productiviteit
Goede sfeer op kantoor

Tarieven

jing jang

Duur behandeling

30 minuten

Investering in uw werknemers

1 sessie voor €33,-
jing jang

Strippenkaart

3 sessies voor €90,-
5 sessies voor €135,-

Maatwerk is ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Boek nu een gratis intake-gesprek

Personeel is de belangrijkste voorwaarde voor succes! Investeren in uw werknemers is het meest waardevolle geschenk dat u uzelf kunt geven. Wees de bron van verandering die u in uw leven wilt zien! Geef uzelf toestemming en plan nu een intakegesprek bij De Zentuin en kijk wat ik voor u kan betekenen.

Donkere vrouw met zorgen
Openingstijden

Ma-Vr:
10:00 - 18:00

Kvk

65960149

Adres

J. Homan van der Heideplein 32
3604 DK Maarssen

E-book: Eerste hulp STRESS kit

Download gratis mijn 22 Gouden tips om je stress onder controle te krijgen!