06 30750668 info@dezentuin.nl
Gezicht vrouw met regenboog

Access Energetic Facelift®

Verjong en vitaliseer je cellen van binnenuit en ontdoe het lichaam van de effecten van veroudering.

Vitaliserend effect

Access energetic facelift

Energetisch Lichaamsproces

Access Bars® Facelift is een bijzonder energetisch lichaamsproces van Access Consciousness®. De Access Bars® gezichtsbehandeling is een geweldige manier om je gezicht te verjongen en om het vertoon van veroudering terug te draaien. De kracht van de Access Energetic Facelift® zit in de zachte aanraking. Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit waardoor de organen “gelift” worden en het heeft een vitaliserend effect.

Behandeling Access Bars Facelift

Wat levert het je op?

  • Liftend effect op de huid
  • Vermindering van de effecten van veroudering
  • Een jonger en strakker uitziende huid
  • Een sneller herstel na een cosmetische ingreep

Hoe werkt het?

Tijdens een sessie worden maar liefst 29 verschillende energieën geactiveerd, die niet alleen effect hebben op je gezicht en de huid maar ook op de onderliggende oorzaken van veroudering.

Met behulp van zachte en kalmerende aanrakingen op je gezicht en hals worden jouw lichaamscellen hersteld en verlevendigd. Daardoor worden niet alleen rimpels en gezichtslijntjes vervaagd, maar ook beperkende gedachten en negatieve overtuigingen over jezelf zullen makkelijker losgelaten kunnen worden.

Daarnaast is deze methode uitstekend toe te passen op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals klachten die gepaard gaan met de overgang, hormoonhuishouding, concentratie, gezichtsvermogen, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam en slaapstoornissen.

Stralende donkere vrouw

Verbeter je gezondheid en breng de balans terug in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en flexibiliteit

Natuurlijke en pijnloze Facelift

De Access Energetic Facelift® is een hands-on behandeling die het lichaam ontdoet van stress en die de rimpels en lijntjes vermindert . En dit zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk. De merkbare effecten van de Access Energetic Facelift® na een aantal sessies zijn: een frisse en vitale uitstraling, vermindering van littekens, meer stevigheid van je gezichtsspieren en vermindering van de effecten van veroudering.

Duur behandeling

75 minuten

120 minuten incl. voor- en nagesprek

Investering in jezelf

1 sessie voor € 88,-

Say yes to new adventures

Boek nu een gratis intake-gesprek

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven! Investeren in jezelf is het meest waardevolle geschenk dat je jezelf kunt geven. Wees de bron van verandering die je in jouw leven wilt zien! Geef jezelf toestemming en plan nu een intakegesprek bij De Zentuin en kijk wat ik voor jou kan betekenen.

Donkere vrouw met zorgen
Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:
9:00 - 18:00

Zaterdag:
14:00 - 17:00

Kvk

65960149

Adres

PLEIN 2
J. Homan van der Heideplein 2
3604 DK Maarssen

E-book: Eerste hulp STRESS kit

Download gratis mijn 22 Gouden tips om je stress onder controle te krijgen!