06 30750668 info@dezentuin.nl

Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik zijn om dit te veranderen?

Soms zijn er momenten in je leven dat je in overlevingsstand terecht komt door bijzondere externe omstandigheden. Daardoor raak je onbedoeld uit de verbinding met jezelf. Je overlevingsmodus zorgt ervoor dat je niet meer vanuit kracht handelt. Daardoor doe je jezelf en een ander helaas geen recht. Het leven begint tegen je te werken en je raakt uit de flow …

Op het moment dat je innerlijke kind geraakt wordt door negatieve ervaringen, kan je ook niet meer in contact komen met je innerlijke bron die je toegang geeft tot alle kennis, ideeën en wijsheid die er is en die er ooit zal zijn.

Je innerlijke kompas wordt dan verstoord. Je raakt de weg kwijt en de wereld om je heen lijkt ineens heel ongunstig en vijandelijk.

Onthoud dat gevoelens en emoties de taal zijn van de ziel. De ziel spreekt tot je via het hart en het hart is de verbindingsbrug tussen ziel en geest.

Realiseer ook dat je zes zintuigen hebt, niet slechts vijf. Dat zijn voelen, ruiken, proeven, horen, zien en (zuiver) weten! Ieder van ons kan op zijn eigen manier het communicatieproces met de bron aangaan en verkennen. Zo leer je te communiceren met je innerlijke zelf, ook genoemd je hogere zelf.

Als je de wereld om je heen niet meer herkent en in overlevingsmodus verkeert, misschien helpt het om deze creatievragen aan jezelf te stellen om beweging en verandering in je leven te brengen:

Wat is hier juist aan dat ik nog niet zie?

Wat is is er juist aan mij dat ik nog niet zie?

Kan ik het veranderen? Zo ja, hoe kan ik het veranderen?

Welke keuzes heb ik hier?

Als ik geen verleden had, wat zou ik nu dan kiezen?

Hoe zou mijn leven eruit zien als ik zou creëren wat ik echt verlang?

We hebben altijd een keus. Er zijn eindeloze mogelijkheden waar je je energie op kan richten om je leven te veranderen en leef het leven dat je echt verlangt!

RESET JE ENERGIE OM WEER VOLUIT JEZELF TE ZIJN 🔥

GENIET WEER VOLLEDIG VAN HET LEVEN EN LAAT HET LEVEN VRIJ STROMEN

Namasté

Géraldine Auguste