06 30750668 info@dezentuin.nl

Doorbraak Trajecten

De Zentuin biedt effectieve gezondheid bevorderende trajecten aan om ballast los te laten, tot rust te komen, batterij weer op te laden, gezondheid te verbeteren en veerkracht te versterken. Energetische behandelingen en Transformatie Coaching zijn de perfecte combinatie om fysieke, mentale en emotionele klachten te verbeteren en je te helpen om meer rust, balans en energie in jouw dagelijkse leven te hebben. Heb je een vraag over een of meerdere trajecten? Neem gerust contact met mij op.

In balans met jezelf

Het traject richt zich op het verhogen van je welzijn, je bewustwording en het optimaal inrichten van je leven. Mogelijke thema’s die aan bod komen: positief denken, omgaan met grenzen, relaties, omgaan met rouw en verlies, omgaan met conflicten, omgaan met stress, mentale en fysieke gezondheid, opvoeding, zingeving, etc.

Haal het beste uit jezelf in werk en privé!

Duur traject: 10 of 12 weken

€898,-

Investeer 10 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

€1098,-

Investeer 12 weken in jezelf

Duur per sessie ~ 120 minuten

Rouw & Verlies

Rouwen komt bij elke vorm van verlies en is niet altijd vanzelfsprekend. Een verlieservaring kan je behoorlijk van slag maken. Je worstelt met allerlei gevoelens en probeert het verlies een plek te geven. Tijd heelt alle wonden, maar lang niet alles. Wat je voelt bij rouw is bij iedereen verschillend. Naast emotionele gevoelens zoals verdriet, eenzaamheid, boosheid, onrecht, machteloosheid en/of schuldgevoelen kan rouw ook voor lichamelijke klachten geven. Symptomen als vermoeidheid, hoofdpijn, insomnia, concentratieproblemen, eetstoornissen zijn vaak bekende kwalen bij een rouwproces. Het dagelijkse leven gaat gewoon door terwijl je de behoefte hebt om te vertragen. Het betekent ook dat jij langzaam moet wennen aan het idee van verlies en dat jij de nieuwe situatie langzaam moet aanvaarden. Omgaan met verlies kan ontzettend moeilijk zijn. Bij rouwen is er geen goed of fout. Ieder rouwt op zijn eigen manier! Ik help je graag om de rouwsymptomen te herkennen en hoe je beter om kunt gaan met verlies.

Duur traject: 10 of 12 weken

€898,-

Investeer 10 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

€1098-

Investeer 12 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

Stress & Burn-out

Iedereen heeft weleens een beetje stress in zijn leven nodig om gelukkig, gemotiveerd, uitgedaagd en productief te zijn. Wanneer deze stress te veel wordt of niet meer te verdragen is, wordt het negatieve stress genoemd. De spanning bouwt zich op en er ontstaan verschillende lichamelijke en gedragsmatige symptomen. Burn-out en overspannenheid zijn stressgerelateerde aandoeningen waarbij verschillende klachten optreden zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid en emotionele labiliteit. Meestal wordt Burn-out opgevat als een vorm van overspannenheid waarbij het chronische karakter en vermoeidheid meer centraal staan. Zowel stressfactoren uit de omgeving als persoonlijke eigenschappen spelen een rol bij het ontstaan van overspannenheid en burn-out. Ik help je graag stap voor stap controle over je eigen leven terug te winnen en je dagelijks functioneren weer op het oude niveau te brengen.

Duur traject: 10 of 12 weken

€898,-

Investeer 10 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

€1098,-

Investeer 12 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

Emotie-eten overwinnen

Het traject richt zich op het de baas worden van eetstoornissen en emotie-eten. Het accent ligt op het verhogen van je welzijn, je bewustwording en het optimaal inrichten van je leven. Je gaat op zoek naar de bron van de eetproblemen en leert je negatieve gedachten en emoties te (h)erkennen en los te laten. Zelfliefde, zelfvertrouwen, acceptatie, compassie en mindful eten komen in dit traject aan bod.

Duur traject: 10 of 12 weken

€898,-

Investeer 10 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

€1098,-

Investeer 12 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

Lekker in je vel

Het jongerentraject is gericht op het doorbreken van negatieve en/of destructieve patronen, vergroting van zelfkennis en zelfstandigheid. Het accent ligt op persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en motivatie en het benutten van de eigen mogelijkheden. De Zentuin werkt vanuit een holistische visie. Vanuit de holistische visie wordt de mens gezien binnen zijn geheel aan mogelijkheden en potentie. Gedragsverandering met blijvend resultaat staat bij De Zentuin centraal. Geef je zoon of dochter de kans om weer grip op zijn/haar leven te krijgen, beter in zijn of haar vel te zitten en weer volledig te genieten van het leven.

Doelgroep: Jongeren van 14 jaar t/m 21 jaar

Duur traject: 8 of 10 weken

€680,-

Investeer 8 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

€832,-

Investeer 10 weken in jezelf

Duur per sessie: ~ 120 minuten

Hoogsensitiviteit als kracht!

Heb jij een gevoelig kind (HSP) dat regelmatig last heeft van overprikkeling? Maak je je zorgen over je kind en worstel je met wat je nu het beste kan doen om je kind te helpen? Ik begeleid je hoog sensitieve kind om beter om te gaan met zijn hoog gevoeligheid en om meer zelfvertrouwen in zichzelf te krijgen. Het accent ligt op persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het benutten van de eigen mogelijkheden. De Zentuin werkt vanuit een holistische visie. Vanuit de holistische visie wordt de mens gezien binnen zijn geheel aan mogelijkheden en potentie. Jouw kind leert op een positieve manier zijn hoog gevoeligheid te accepteren en met liefde naar zichzelf te kijken. Ik laat je kind zien hoe zijn hoog gevoeligheid een kostbare schat is.

Doelgroep: Kinderen van 6 t/m 14 jaar

Duur traject: 8 of 10 weken

€528,-

Investeer 8 weken in jouw kind

Duur per sessie: ~ 60 minuten

€658,-

Investeer 10 weken in jouw kind

Duur per sessie: ~ 60 minuten

Unieke Werkwijze

Agenda

Kom zoals je bent

Je bent welkom precies zoals je bent, zonder masker en je mag hier helemaal vrij zijn.

Persoonlijke aandacht

Ik luister naar je met volle aandacht en een open hart, verwonderd en nieuwsgierig naar jouw unieke levensverhaal.

Privacy

Privacy is kostbaar en elk verhaal is beschouwd als heilig.

Geen oordelen

Ik ben oordeel loos omdat we allemaal lerend zijn en ik geloof in de veerkracht van elk mens.

Gelijkwaardigheid

Elk van ons is even waardevol en je krijgt de ruimte en tijd om jouw verhaal te vertellen op je eigen wijze.

Methodes

Energetisch Lichaamsbehandeling
Access Bars sessie
Energetisch Lichaamsbehandeling

Access Consciousness Bars®

Access Consciousness Bars® is een effectieve methode om lichamelijke, mentale en emotionele klachten te verhelpen en te verlichten. De Bars is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische veranderingen. Met het vederlicht aanraken van 32 unieke drukpunten op het hoofd, los je beperkingen in bepaalde contexten van je leven op.

Acupressuur

Chinese drukpuntenmassage om klachten als moeheid, pijn en stress te genezen.

Bloesemremedies

Ter ondersteuning van een energetische behandeling. De Bach remedies bieden extra energetische ondersteuning bij gezondheidsproblemen en transformatieprocessen.

Energetische Therapie

Energetische therapie laat je bewuster worden van jezelf, je keuzes en de gevolgen daarvan. Terug in je eigen energie. Jouw lichaam wordt in balans gebracht en het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Life-en Spiritual Coaching

Ik help jouw bewustwording op een spirituele wijze te vergroten. Ik maak tevens gebruik van Systemisch werken dat uitgaat van het idee dat we allemaal zijn gevormd door de dynamiek van het systeem waarin we zijn opgegroeid. Het geeft je positieve inzichten om beter om te gaan met de uitdagingen die op jouw pad komen, zoals rouw, verlies, echtscheiding, pijn, stress, hoog gevoeligheid, gebrek aan zelfvertrouwen.

Familiesysteem

Therapeutische sessie waarbij je een vraagstuk kan inbrengen waar helderheid gewenst is. Het geeft een impuls om een nieuwe plek in te nemen en je anders te gaan verhouden, waarover een beweging naar de toekomst mogelijk is.

Mediumschap

Ik ben medium en ik heb het vermogen om contact te leggen met de spirituele wereld.

Positieve uitwerking & blijvend resultaat

Zou je ook graag meer ontspanning, balans, energie en plezier in je leven willen ervaren? Herstel de balans van jouw lichaam en ontdek hoe snel, effectief en blijvend je een vol hoofd kunt opruimen en weer rust en ruimte ervaart! Ik bied verschillende methodes en technieken aan, die ik graag combineer voor een doeltreffend resultaat en een betere balans tussen werk en privé en waarin ruimte en aandacht is voor alle emoties.

Stenen op elkaar aan Zee

Kernwaarden

Liefde

Vrijheid

Creativiteit

Text over respect

Vertrouwen

Vrouw met een bloem

Harmonie

Inspiratie

“Als je nergens aan vasthoudt, hoef je ook niets los te laten”

Intimiteit

“Ik voel me veilig. Ik kan de veiligheid in mijzelf vinden”

jing jang

Spiritualiteit

“Ik ben verbonden met alles en iedereen, daarom ben ik nooit alleen”

Vrijheid

“Ik leef in de flow door mee te veren, mijn hart te volgen en verwachtingen los te laten”

Yunacards van Margriet Homma

Zee

Ik heb van oktober 22 tot en met januari 23 bij Géraldine een doorbraak traject gevolgd waarin rouwverwerking en burn out-preventie centraal stonden. Ik ben heel erg blij dat ik Géraldine heb leren kennen en ik heb veel steun ervaren in haar werkwijze.

2022 was mentaal een intens zwaar jaar voor mij. Ik liep tegen een burn out aan en toen ik bij Géraldine kwam zat mijn energielevel op een cijfer 4. Na 8 intensieve sessies met Géraldine te hebben doorlopen, start ik het jaar 2023 positief en met hernieuwde energie. Mijn energie-level zit nu op een cijfer 7.

Ik raad Géraldine aan, omdat ik het fijn vind dat Geraldine niet alleen maar spiritueel werkt. Ze is zich heel bewust van het aardse leven, kan ook heel praktisch denken en heel praktische kennis en ervaringen delen. Ze leeft zich goed in een ander en wat haar bovenop kenmerkt is haar fijne, warme en positieve energie. In iedere sessie was weer een andere invulling omdat deze wordt afgestemd op naar wat er nodig is op dat moment.

De gesprekken en reiki sessies zijn heel helend voor mij geweest en de inzichten in bijvoorbeeld ook mijn kernwaarden heel praktisch voor de verdere invulling van mijn carrière en leven.

Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring en dat ik hulp en steun bij Géraldine heb kunnen vinden tijdens deze moeilijke periode in mijn leven.

Sharon

Mijn ervaring is zeer positief. Het is iedere keer weer een mooie beleving waarin je jezelf steeds wat meer terugvindt en nieuwe inzichten krijgt. Het is voor mij iedere keer weer een bijzondere ervaring. Ik kom steeds meer tot rust. Géraldine luistert naar je lichaam en voelt goed wat er nodig is. Ik leer steeds beter mijn balans terug te vinden en door de behandelingen kan ik daar steeds meer van los laten en dat is een heel mooi kado voor jezelf om te ervaren.

Brigit

Niet te beschrijven wat het met me heeft gedaan. Dankjewel!

Anne

Geraldine heeft me aan de hand genomen en van mijn demonen weggeleid. Ik heb iets meer energie, dichter bij mezelf, zekerder en heb weer iets meer vertrouwen en zin in de toekomst… Ik heb meer rust, meer zelfvertrouwen maar ook meer lef.

Dorine

Boek nu een gratis intake-gesprek

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven! Investeren in jezelf is het meest waardevolle geschenk dat je jezelf kunt geven. Wees de bron van verandering die je in jouw leven wilt zien! Geef jezelf toestemming en plan nu een intakegesprek bij De Zentuin en kijk wat ik voor jou kan betekenen.

Donkere vrouw met zorgen
Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:
9:00 - 18:00

Zaterdag:
14:00 - 17:00

Kvk

65960149

Adres

PLEIN 2
J. Homan van der Heideplein 2
3604 DK Maarssen

E-book: Eerste hulp STRESS kit

Download gratis mijn 22 Gouden tips om je stress onder controle te krijgen!