06 30750668 info@dezentuin.nl

Jouw vitaliteit verhogen

Lichamelijke spanningen en klachten kunnen het signaal zijn van onderliggende emotionele en mentale spanningen en/of trauma’s. Vaak heeft dit een fysieke blokkade tot gevolg. In het geval van stress spannen spieren zich aan. In het geval van acute stress spannen spieren zich te lang aan en worden ze overbelast. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Door een energetische behandeling kunnen de spieren hun verkramping loslaten. Hierdoor verdwijnt de stress uit het lichaam waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk weer ontspant en tot rust komt. Drukke gedachten verdwijnen naar de achtergrond en je lichaam voelt na afloop soepeler, minder vermoeid en minder pijnlijk. Klachten als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slaaploosheid en depressie kunnen daardoor verminderen.

Klachten die hun uiting vinden op het ene vlak, kunnen een oorzaak hebben in een ander vlak. Bij Holistische Therapie gaat men verder dan symptoombestrijding. Er wordt ook naar de oorzaak van de klacht gekeken. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden. Door alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel, samen in balans te brengen, wordt het zelfgenezende en zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. De vitale energiestromen wordt hersteld. Daardoor gaat jouw vitaliteit toenemen. Ook bij emotionele en psychische aandoeningen zoals stress, angst en nervositeit biedt Holistische Therapie uitkomst.

Het helpt ook om jouw Chakra’s te bekrachtigingen door je negatieve houdingen in positieve houdingen te veranderen en door een gezonde visie op jouw lichaam te ontwikkelen. Dat kan door de behoefte van jouw lichaam aan rust, ontspanning, aanraking en expressie te respecteren. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven! Investeren in jezelf is het meest waardevolle geschenk dat je jezelf kunt geven.

Wees de bron van verandering die je in jouw leven wilt zien!

Namasté

Géraldine