06 30750668 info@dezentuin.nl

Versterk je Veerkracht

Hoe meer aandacht en liefde je geeft aan je lichaam, hoe meer aandacht en liefde er in je groeit voor het leven zelf. Welk seizoen het ook is, je lichaam, je geest en je ziel willen gekoesterd worden. Neem een moment voor jezelf en vind je bron van energie.

Donkere vrouw met zorgen

Hieronder vind je een overzicht en de tarieven van de behandelingen die De Zentuin biedt. Heb je een vraag over een van deze of een andere behandeling? Neem gerust even contact op.

Access Consciousness Bars®

Ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Met het vederlicht aanraken van 32 drukpunten op het hoofd, los je beperkingen in bepaalde contexten van je leven op. Het defragmenteert je systeem en ontlaadt en verwijdert wat je niet meer dient.

Duur behandeling: 120 minuten, incl voorgesprek en nagesprek

€88,-

Speciale prijs voor kinderen

Holistische Therapie

 

Gezondheidsaanpak en geneeskunde die uit gaat van het hele menselijke wezen: de onlosmakelijke relatie tussen lichaam en geest, en de balans daartussen. De Reiki energie heeft een helende werking die het zelfherstellende vermogen van het lichaam stimuleert, waardoor lichaam, ziel en geest weer in balans komt.

Reiki behandeling met een mix van andere methodes o.a. acupressuur, reflexologie, edelsteentherapie en klankschalen.

Duur Reiki behandeling, incl. voorgesprek en nagesprek : 90 minuten

€68,-

Jeugd- en Gezinstherapie

Bij Gezinstherapie wordt er naar het hele systeem gekeken. In dit geval het gezin. Het doel van de therapie is dat iedereen binnen een syteem zich bewust wordt van onderlinge reacties op elkaar en begrijpen welke invloed zij op anderen hebben.

Duur behandeling: 60 minuten

€80,-

Behandeltraject n.t.b.

Transformatie Coaching

Transformatiecoaching richt zich op het verhogen van je welzijn, je bewustwording en het optimaal inrichten van je leven. Mogelijke thema’s die aan bod komen: positief denken, omgaan met grenzen, relaties, omgaan met rouw en verlies, omgaan met conflicten, omgaan met stress, mentale en fysieke gezondheid, opvoeding, zingeving, etc.

Haal het beste uit jezelf in werk en privé!

Duur behandeling: 60 minuten

€75,-

Behandeltraject n.t.b.

Helend Kindercoaching

Het accent ligt op persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en motivatie en het benutten van de eigen mogelijkheden. Een helend Kindcoach werkt vanuit een holistische visie. Vanuit de holistische visie wordt de mens gezien binnen zijn geheel aan mogelijkheden en potentie.

Doelgroep: 5-12 jaar

Duur behandeling: 60 minuten

€66,-

Behandeltraject n.t.b.

Stam Kamp

Voor hoogsensitieve meiden (10-13 jaar). Toffe en magische training waarbij meiden in hun eigen kracht komen te staan. Het versterkt hun eigenwaarde door hun kwaliteiten en talenten te herkennen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Zo leren ze vertrouwen op hun eigen vermogens en op de wijsheid van hun lichaam. Aan de hand van een thema gaan we door middel van opdrachten, lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, spelvorm en creativiteit aan de slag.

De workshop kan zowel binnen in de praktijkruimte als buiten in de natuur plaatsvinden. Omdat we in kleine groepen werken leren meiden beter omgaan met anderen en moeilijke situaties (zoals bv drukke omgevingen, pesterijen en groepsdruk). Ontdekken, beleven en ervaren spelen hierbij een belangrijke rol, maar bovenal plezier hebben.

 

 

Boeket bloemen

Gift Card

Een originele cadeaubon kopen?

Verras en verwen je dierbaren in je leven met een bijzondere energetische behandeling!

Voor een leven met meer energie, minder negatieve gedachten en meer aandacht.

Vanaf €68,-!

• Energetische behandeling €68,-

• Access Bars sessie €88,-

Boek nu een gratis intake-gesprek

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven! Investeren in jezelf is het meest waardevolle geschenk dat je jezelf kunt geven. Wees de bron van verandering die je in jouw leven wilt zien! Geef jezelf toestemming en plan nu een intakegesprek bij De Zentuin en kijk wat ik voor jou kan betekenen.

Donkere vrouw met zorgen
Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:
9:00 - 18:00

Zaterdag:
14:00 - 17:00

Kvk

65960149

Adres

PLEIN 2
J. Homan van der Heideplein 2
3604 DK Maarssen

E-book: Eerste hulp STRESS kit

Download gratis mijn 22 Gouden tips om je stress onder controle te krijgen!