06 30750668 info@dezentuin.nl

Versterk je Veerkracht

Hoe meer aandacht en liefde je geeft aan je lichaam, hoe meer aandacht en liefde in je groeit voor het leven zelf. Welke seizoen het ook is, je lichaam, je geest en je ziel willen gekoesterd worden. Neem een moment voor jezelf en vind je bron van energie.

Trieste tiener meisje

Hieronder vind je een overzicht en de tarieven van de behandelingen die De Zentuin biedt. Heb je een vraag over een van deze of een andere behandeling? Neem gerust even contact op.

Holistische Therapie

Gezondheidsaanpak en geneeskunde die uit gaat van het hele menselijke wezen: de onlosmakelijke relatie tussen lichaam en geest, en de balans daartussen. De energie heeft een helende werking die het zelfherstellende vermogen van het lichaam stimuleert, waardoor lichaam, ziel en geest weer in balans komt.

Duur behandeling: 75 minuten

€66,-

Access Consciousness Bars®

Ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Met het vederlicht aanraken van 32 drukpunten op je hoofd, los je beperkingen in bepaalde contexten van je leven op. Het defragmenteert je systeem en ontlaadt en verwijdert wat je niet meer dient.

Duur behandeling: 90 minuten

€111,-

Speciale prijs voor kinderen

Jeugd- en Gezinstherapie

Bij Gezinstherapie wordt er naar het hele systeem gekeken. In dit geval het gezin. Het doel van de therapie is dat iedereen binnen een syteem zich bewust wordt van onderlinge reacties op elkaar en begrijpen welke invloed zij op anderen hebben.

Duur behandeling: 60 minuten

€77,-

Behandeltraject n.t.b.

Helend Kindercoaching

Het accent ligt op persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en motivatie en het benutten van de eigen mogelijkheden. Een helend Kindcoach werkt vanuit een holistische visie. Vanuit de holistische visie wordt de mens gezien binnen zijn geheel aan mogelijkheden en potentie.

Doelgroep: 5-12 jaar

Duur behandeling: 60 minuten

€66,-

Behandeltraject n.t.b.

Transformatie Coaching

Transformatiecoaching richt zich op het verhogen van je welzijn, je bewustwording en het optimaal inrichten van je leven. Mogelijke thema’s die aan bod komen: positief denken, omgaan met grenzen, relaties, omgaan met rouw en verlies, omgaan met conflicten, omgaan met stress, mentale en fysieke gezondheid, opvoeding, zingeving, etc.

Haal het beste uit jezelf in werk en privé!

Duur behandeling: 60 minuten

€77,-

Behandeltraject n.t.b.

Vrouwencirkels

Vrouwcirkels is een verbindende bijeenkomst, waarbij vrouwen samen in cirkels hun wijsheden delen, elkaar steunen en helen. Gezamenlijk groeiproces door een diepgaande uitwisseling omtrent het vrouwenleven, in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht.

Duur avondcirkel: 120 minuten

€33,-

Boeket bloemen

Gift

Card

Een originele cadeaubon kopen?

Verras en verwen je dierbaren in je leven met een bijzondere energetische behandeling!

Voor een leven met meer energie, minder negatieve gedachten en meer aandacht.

Vanaf € 66,-!

• Energetische behandeling € 66,-

• Access Bars sessie € 111,-

Boek nu een gratis intake-gesprek

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven! Investeren in jezelf is het meest waardevolle geschenk dat je jezelf kunt geven. Wees de bron van verandering die je in jouw leven wilt zien! Geef jezelf toestemming en plan nu een intakegesprek bij De Zentuin en kijk wat ik voor jou kan betekenen.

Donkere vrouw met zorgen
Openingstijden

Ma-Vr:
10:00 - 18:00

Kvk

65960149

Adres

J. Homan van der Heideplein 32
3604 DK Maarssen

E-book: Eerste hulp STRESS kit

Download gratis mijn 22 Gouden tips om je stress onder controle te krijgen!